Σελίδες

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

1. Χτές Τρίτη έλειπε από το σχολείο του γιου μου ο γυμναστής. Τα παιδιά είχαν γυμναστική τη δεύτερη ώρα. Για να μη κάνει ο δάσκαλός τους μία ώρα παραπάνω, τα κράτησε την ώρα της γυμναστικής και τα έδιωξε μία ώρα νωρίτερα.
2. Αύριο δίνουν ελέγχους στο σχολείο του γιου μου, στις 12:35 μ.μ. Τα παιδιά είχαν εξάωρο, άλλο τμήμα έχει επτάωρο, όλα όμως σχολάνε στις 12.25'. Δε θα έπρεπε να δοθούν οι βαθμοί εκτός ωρών διδασκαλίας ή ακόμα καλύτερα και το απόγευμα για να μπορέσουν όλοι οι γονείς να είναι εκεί; Γιατί να υποχρεωθούν να πάρουν άδεια απ' τη δουλειά τους και να έχουν το παιδί στο σπίτι από τις 12.30; Για να σχολάσουν στην ώρα τους (δηλαδή νωρίτερα από το νόμιμο) οι δάσκαλοι;
3. Σήμερα πήγε εκδρομή το Ε1 με το ΣΤ1. Ο Αγγλικός είχε κενό την πέμπτη ώρα και την έκτη ώρα είχε με το Ε1. Είπε στο διευθυντή ότι έχει με το Ε2 μάθημα και του ζήτησε να φύγει από τις 11.30. Ο διευθυντής είχε μια δουλειά για την Θεσσαλονίκη οπότε του ζήτησε να την κάνει αυτός κι έτσι όλοι βολεύτηκαν. Όλα καλά μέχρι εδώ. Έλα όμως που το Ε1 γύρισε στις 12.30 κι έτσι έπρεπε να είναι στο σχολείο! Έλα όμως που δεν είχε μάθημα με το Ε1 αλλά με το Ε2!!! Και έλα όμως που από χτες είχε πει στα παιδιά ότι σήμερα δεν θα κάνανε μάθημα!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου