Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

GAME WORLD 2011Από 21 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2011

στο πολυχώρο του «Μύλου»


H μεγαλύτερη έκθεση video games διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη και στον πολυχώρο του Μύλου. Οι επισκέπτες του «Game WORLD 2011» θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ένα συναρπαστικό ταξίδι στο παρελθόν, αλλά και στο μέλλον των video games και της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, σε έκταση 1000 τετραγωνικών μέτρων!Η πρωτοποριακή έκθεση «GAME WORLD 2011», αποτελεί για τους επισκέπτες της μια ζωντανή αναδρομή την ιστορία και την εξέλιξη των video games. Παράλληλα έχει ως στόχο να μυήσει όλους τους επισκέπτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και γνώσεων, πάνω στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και στον ψηφιακό κόσμο. Ανάλογες εκθέσεις απολαμβάνουν παγκόσμια αποδοχή, προσελκύοντας εκατομμύρια επισκέπτες σε μεγάλες πόλεις όλου του κόσμου.

H «GAME WORLD 2011» δεν είναι μια απλή έκθεση για video games, αλλά ένα περιπετειώδες δια-δραστικό παιχνίδι τεχνολογικής δράσης για μικρούς και μεγάλους. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την ιστορία των τελευταίων δεκαετιών, την εξέλιξη των πιο δημοφιλή video games, σε υπολογιστές και κονσόλες, αλλά και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του Μύλου, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τα retro ηλεκτρονικά παιχνίδια, δηλαδή τους προγόνους των υπερσύχρονων σημερινών video games. Όπως Pac-man, Tetris, Pong, Publes, Space Invaders και πολλά άλλα κλασικά του είδους, από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του gaming, όπως Microsoft, Sony και Nintendo. Τα παιδιά θα γνωρίσουν έναν κόσμο λιγότερο ψηφιακό, ενώ οι μεγαλύτεροι θα θυμηθούν τις δικές τους παιδικές δραστηριότητες.

Η έκθεση, όμως, δεν αποτελείται μόνο από γνωστά και αγαπημένα παιχνίδια του παρελθόντος. Σε ειδικά διαμορφωμένους χώρος του Μύλου θα παρουσιάζονται οι νέες τεχνολογίες του gaming, πρωτοποριακά παιχνίδια, που χαρίζουν συναρπαστική δράση, περιπέτεια και μοναδικές εμπειρίες! Όπως KINECT for Xbox360, το νέο τρόπο διασκέδασης παίζοντας χωρίς να χρησιμοποιείται κανένα χειριστήριο, το νέο τρισδιάστατο 3DS, PS3, PSP, DS, Wii, PC και άλλα, για
ατελείωτο gaming.

Όποιος θέλει να ζήσει από κοντά τον μοναδικό κόσμο και την ιστορία της ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας και να μυηθεί στις νέες τεχνολογίες των games, σε περισσότερα από 1000 παιχνίδια, μπορεί να επισκεφτεί την έκθεση «GAME WORLD 2011», από την Σάββατο 21 Μαΐου 2011 στον πολυχώρο Τέχνης και Πολιτισμού «Μύλος».

Ημέρες Λειτουργίας και ώρες λειτουργίας έκθεσης:

Δευτέρα έως Παρασκευή: 17:00 έως στις 23:00

Σάββατο & Κυριακή 11:00πμ έως τις 23:00

Με την είσοδο σας, παίξτε δωρεάν σε όλα τα παιχνίδια της έκθεσης!

2 σχόλια:

  1. Είμαι υποχρεωμένος να σχολιάσω την ανάρτησή μου μετά την επίσκεψή μου στην έκθεση καθώς αποδείχθηκε κατώτερη των προσδοκιών μου. Είχα επισκεφτεί πριν 4-5 χρόνια μια παρόμοια έκθεση στο Noesis και εντυπωσιάστηκα. Υπήρχαν ακόμα και οι πρώτοι υπολογιστές[παιχνιδομηχανές Spectrum, Atari, Amiga, Commodore κλπ. Ε, λοιπόν αυτή η έκθεση δεν έχει παρά μια σειρά από παιχνιδομηχανές, κυρίως σύγχρονες (οι μισές από τις οποίες είτε έχουν μείνει από μπαταρία είτε έχουν τα ίδια και τα ίδια) Wii, Nintendo DS, Playstation κλπ., δεν υπήρχε άτομο να σε ξεναγήσει και απλώς έμπαινες στο χώρο και έπαιζες. Υπήρχε τέλος και μια σειρά υπολογιστών όπου μπορούσες να παίξεις παιχνίδια (κάτι σαν το Mame).
    Τελικά ΔΕΝ την προτείνω την έκθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζόνσον ο αλογόμυγας1 Ιουλίου 2011 - 1:17 π.μ.

    Η συγκεκριμένη έκθεση είχε σκοπό να προμοτάρει κάποιες καινούριες παιχνιδομηχανές και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή